2016. április 20., szerda

Műanyag ablak XVI. kerület

Műanyag ablak XVI. kerület

8 légkamrás műanyag ablak XVI. kerület

Megfizethető műanyag ablakcsere, bontás, beépítés XVI. kerület régiójában már néhány óra leforgása alatt, Magyarország egész területén, garanciával: gyorsaság, pontosság, 10 év szakmai tapasztalat 06 70 772 9371, Becze Krisztián.  Reméljük, hogy oldalainkon valamennyi problémájára minden igényt kielégítő információt talál, de ha mégsem, akkor keressen meg minket bármelyik elérhetőségünkön!

Megoldható a fűtésszámla csökkentése műanyag ablakokkal?

Lehetséges, a legfontosabb szempont az, hogy az ablak jól záródjon, és az üvegezése modern üvegezési technikát foglaljon magába. A lényeg, hiába is csukódik adott esetben megfelelően a mostani nyílászárónk, ha nem kielégítő a hőszigetelési tulajdonsága. Ha azt érzi, mintha huzat lenne a helyiségben, akkor biztos lehet benne, hogy megérett az ablakcsere. A légmozgásoktól mentes helyiség létrehozása növeli a komfortérzetet és a melegérzetet is a szobában. A legkitűnőbb műszaki paraméterekkel rendelkező és jó hőszigetelésű műanyag nyílászáró beállítása, cseréje esetén akár napi 500 Ft-ot is meg lehet spórolni, ami belátható időn belül visszahozza az árát!

Fontos, hogy hány légkamra van egy műanyag ablakban?

Érdekes lehet, azonban akkor lényeges igazán, ha megfelelő szélességű a profilunk. Kis profilszélességű műanyag ablakba nem képesek túl sok légkamrát beépíteni a gyártók, mert negatív hatással lehet az ablak teherbírására és biztonságosságára, ami a várható életciklust is rövidíti. OVLO Prime sarokmetszet XVI. kerület

Mi a k tényező műanyag nyílászáróknál?

Ez a hőátbocsátási tényező (U-val is szokták jelölni), amelynek értéke annál jobb, minél kisebb, mert ekkor több hő marad a lakásban. A meglévő nyílászáró kiszerelését és új beépítését szépészeti szempontok mellett indokolhatja a meglévő szerkezet tökéletlen kivitelezése műszaki szempontból, ami a korábbi gyártású ablakokra jellemző. A légkamrák (akár 6) és a rétegek (akár 3) számának növelésével csökkenthető a k értéke. Egy 0,5 kW/m2K értékű nyílászáró már igen jó minőségűnek számít.

Miért lényeges, hogy nyílászáró szakértő bevonásával történjen a műanyag nyílászárók beállítása?

A fűtéssel előállított kalóriamennyiség nagy hányada távozik el a nem tökéletes hőszigetelés miatt, ezért a falakon kívül tanácsos még jó minőségű műanyag ablakot használni, azonban sajnos sokan meg szoktak feledkezni az ablaktokok jó minőségű illesztéséről, azaz kiváló beépítéséről. A helyiségek energiaosztályát meghatározó épület energiatanúsítvány más szóval lakás zöldkártya adásvételi szerződéshez is csatolandó, 2012. január 1. óta kötelező a tanúsítvány kiállítása.

Mennyi idő alatt térül meg a magasabb árkategóriájú műanyag nyílászáró?

Ez függ a lakás méretétől, de általánosságban azt lehet mondani, hogy akár 1 év alatt is megtérül az új műanyag ablak megvásárlása.

Melyek a legfontosabb szempontok, amikor műanyag ablakokat vesz?

A legkülönbözőbb műszaki tulajdonságok összességében határozzák meg a jó minőségű műanyag ablakot. A teljesség igénye nélkül sorolunk fel néhány kiemelkedő tényezőt: - k hőátbocsátási érték: érintettük korábban, itt nem szeretnénk kitérni rá külön. - üveg: a nyílászáróban 4 mm-16 mm-4 mm vastagságú üveg-légrés-üveg következik. A légrésben jobb minőségű nyílászárók esetén nemesgáz-töltés is található (pl. kripton). A hőáramlást az üvegtáblák között a gáztöltés akadályozza, azaz nagy mértékben meghatározza a szigetelést. - profil: keretnek is szoktuk nevezni köznapi nyelven, ez tartja az üveget. A műanyag ablakok kamrás profilokból állnak, a sarokmetszet szemlélteti minden esetben a kamrák elrendezését. - légkamrák: ezek a profilban lévő légrések, számuk növelésével jobbá tehető az ablak hőszigetelő képessége. 5-8 kamrás nyílászáróknál látható, hogy bizonyos légrések különleges habbal vannak kifújva, ami tovább fokozza a profil hőszigetelését. - vasalat: ez az a rész, amelyet a kilinccsel mozgatunk. A vasalatot takaró elemek a por elleni zárásra szolgálnak. - résszellőzés: olyan ablakfunkció, ami lehetővé teszi pl. kimosott ruhák szárításakor, hogy megszabadulhassunk a lakásban felhalmozott párától, és megoldható a légbeszívás is pl. légtömör módon (dichten) záró lakásokban, ahol pl. kandallóval fűtünk. A résszellőzés páralecsapódáshoz, és az ablak hosszabb nyitva tartása miatt nagyobb mértékű kihűléshez vezethet.

Mi a leghatékonyabb műanyag ablak tisztítási eljárás?

Műanyag ablak tisztítása – műanyag ablak XVI. kerület A nyílászáró profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely meghosszabbítja az életciklust (az ajtókét is). A tisztítás során ne használjon maró hatású tisztítószereket a kereten és a profilon. Javasoljuk mosogatószer és puha rongy alkalmazását. Ezt az ablaküveg tisztításakor érdemes elvégezni. A DM-ben kapható 2 darabos mikroszálas törlőkendőt több ügyfelünk alkalmazta már sikerrel. Műanyag ablak profi tisztítása XVI. kerület Mit kell tenni ahhoz, hogy az a nyílászáró megőrizze a tartósságát? A karbantartást 1-2 évente érdemes elvégezni, így az ablak képes megtartani hibátlan működését. A profilt mosószeres szivaccsal vagy ronggyal át kell törölni. A vasalatot olajozás előtt érdemes portalanítani, ami történhet pl. egy ecset segítségével is. A szükségessé vált alkatrészeket szerezze be mihamarabb, hogy időben kicserélhesse az esetlegesen elkopott alkatrészeket, ellenkező esetben a csere biztos drágább lesz.

Ablakcsere folyamata

  1. Ehhez a munkát megelőzően a kollégánk helyszíni kiszállás után felírja az ablakok méreteit.
  2. Az új nyílászárókra vonatkozó árajánlat elfogadása után legyártatjuk és lakásába fuvarozzuk a kért, új ablakokat, ajtókat.
  3. Kiszállítás után elvégzik a műanyag ablakcserét, az ablakcsere régi tokba is elképzelhető. Azért jó, ha a kollégáinkra bízza a felmérést, mert megspórolható a kőműves munkák munkadíja, ha pontosan egyezik az új tokméret a régivel.
Figyelem! Az általunk forgalmazott és beépített műanyag ablakok egyedi méretben és színben is gyárthatók, ezért műszakilag lehetőséget kínálunk arra, hogy ne legyen szükség komoly átépítésre. Sok ügyfelünknél felmerül még az erkélybeépítés, amelynek révén jelentős mértékben nagyobbá tehető a lakás.

Műanyag ablakok előnyei

- sokkal ellenállóbb az idő viszontagságainak, nem kell kezelni - kiváló a színtartó képességük, UV-állóak - alakmegtartó képességük sok kivitelnél megelőzi a fából vagy fémből készült versenytársaikét - növelhető a hangszigetelés értéke - olcsóbban gyártható Nyílászárók beszerelése újonnan épített lakásokba A PUR habon kívül párazáró és páraáteresztő elemek szintén felhasználhatók a műanyag ablakok beszereléséhez. Nyílászáró csere panelben Ilyenkor a munkát mindig a régi tok kiszerelésével kezdjük. Előfordul, hogy nem tudjuk kiküszöbölni a bontást, de mindig nagyon ügyelünk arra, hogy az épület, fal a lehető legkisebb mértékben sérüljön. Nyílászáró cseréje téglafalban Ha indokolt a korábbi keret eltávolítása, végrehajtjuk ezt a munkát egyeztetve Önnel, és az új beszerelését követően visszaállítjuk a fal épségét. Ha a régi tok bent marad a falban, akkor csak a szárnyakat akasztjuk le, és a zsanérok levágásával a régi tokba helyezzük az új ablakot. Esztétikailag ez csúnyább megoldás, és csökken az üvegfelület is a régi és az új tok miatt. Mennyit kell fizetni egy műanyag nyílászáróért? Az ablakok árán kívül lényeges szempontok, hogy hol kell a beépítést végeznünk, illetve a helyi feltételeken kívül milyen nagyságrendű összegről szól a rendelés. Legyen szíves elküldeni a konkrét méreteket, és megkeressük kedvezményes árajánlatunkkal! Műanyag erkélyablak XVI. kerület Vállaljuk a díjmentes helyszíni ajánlatadást? Igen, ügyfeleink számára ingyenes, mert meg is rendelik tőlünk a műanyag nyílászárókat. Ekkor minden esetben csökkentjük a végén fizetendő összeget a kiszállási díjjal. Miért nem tartjuk egyébként etikusnak az ingyenes kiszállásos/felméréses „beetetést”? Sajnos azt kell mondanunk, hogy ez a vevő legdurvább becsapása. Ha belegondolunk abba, hogy amikor a munkatársunk felkeresi otthonában, hogy a helyszínen szemrevételezze az elvégzendő munkát, felmérje a nyílásokat, ahová fel szeretne szereltetni az új ablakokat, akkor időt, üzemanyagot, szükség esetén szerszámokat nem kímélve végzi a munkáját. Sajnos sok olyan érdeklődővel találkoztunk, akik csak emberekkel szeretnének beszélgetni, ezek elrabolják az időt a tényleges megrendelőktől, amilyen reményeink szerint pl. Ön is. Az ingyenességet hirdető cégek ebben a játékban vesznek részt, és p. Önnel fizettetik meg a sok elvesztegetett időt. Mi ebben nem szeretnénk részt venni. Nincsenek csodák: az üzemanyagért mindenki fizet. Fontolja meg ezeket a szempontokat, és csak ezután döntse el, hogy kivel szeretné a munkát elvégeztetni. A fentiektől függetlenül mégis előfordulhat, hogy a fent részletezett indokok ellenére éppen otthona mellett haladunk el, és megoldható a valóban ingyenes felmérés. Betörött üveg javítását nem vállaljuk, a javítást üveges szakemberek végzik. A mások révén beszerelt nyílászárókkal semmiképpen nem (az OBI-ban vásárolt termékekkel sem) foglalkozunk. Probléma esetén keresse meg a beszerelést végző vállalkozást.

A nyílászárók megrendelése esetén a következő elemeket foglalja magában az ár:

- Az otthonában végzett felmérés - Az új ablakok méretre gyártása - Ablak bontása - Ablak beépítése - A kiszerelt ablakok elfuvarozása - Felmerülő pluszköltségek, szereléshez felhasznált egyéb eszközök, alkatrészek Nagy méretű, világos műanyag ablakok XVI. kerület

Miért ajánljuk, hogy minket bízzon meg a munkával XVI. kerület övezetében?

- Nem vállaljuk túl magunkat, elvégezzük a munkát a megegyezett időpontra - Szakképzett, több éve vagy akár évtizede a szakmában tevékenykedő szakemberek - Ha egy megrendelt ablak raktáron van, korábban teljesítjük a rendelést - Szükség esetén hétvégén is dolgozunk - Elégedett ügyfeleinknek se szeri, se száma, érdeklődjön bővebb információkért - Bármilyen méretű nyílászárót legyártatunk Önnek - Bármilyen színben kérheti a műanyag nyílászárót (RAL színskála) - Bizonyos esetekben nem kell előleget sem fizetnie! - Termékeinket jó minőségben, kedvezményes áron kínáljuk - Érvényesítjük a gyártói garanciát, és garantáljuk a műanyag ablakok beépítésének megfelelőségét - Országos lefedettséggel működünk A leggyakoribb tévedések, amit a legtöbben elkövetnek a nyílászárók kiválasztásakor
  1. Nem ellenőrzi elég alaposan a kivitelező céget. Sokan sajnálják rá az időt, pedig sok csalódástól kímélnék meg magukat, amennyiben utána járnának. Saját magáról mindenki azt állít, amit akar, de az elégedett ügyfélnél nincsen jobb reklám!
  2. Nem fogja megbánni, ha már a folyamat elején felveszi a kapcsolatot a megfelelő szakembergárdával az ablakok megtekintésekor is hallgassa meg a tapasztalt szakember véleményét!
  3. Ne vásároljon olyan terméket, amelyre nincs legalább 1 év garancia!
  4. Nézzen utána a cégnek, akitől az ajánlatot kapta! Sok érdekes dolog kiderülhet a kellő alapossággal végzett ellenőrzés során, különben bottal ütheti az előleget felvevő személy nyomát!
  5. A műszaki tulajdonságok közül talán a legfontosabbak a hőszigetelés (k tényező), a zajszigetelés (dB), az üvegezés minősége és a kamrák száma (lásd a sarokmetszetet).

Milyen méretű ablakot válasszak?

Fontos tudnivaló műanyag és fa tokozású ablakoknál is, hogy az ablak méretét nem pusztán az üveg, hanem a teljes keretméret szabja meg. Az ablakok esetében úgy kell elküldenie a kért dimenziókat, hogy először a vízszintes, majd a függőleges méret szerepeljen (pl. 120 x 150, ahol 120 cm széles és 150 cm magas tokkal rendelkező ablakra van szüksége). Lényeges még azt megemlíteni, hogy amikor a tervező a bevilágítási értékeket számolja a helyiségek alapterületének, tájolásának és a lakás beosztásának figyelembe vételével, akkor a világító felületet számítja ki, ennél mindig érdemes egy kicsit nagyobb nyílászárót rendelni, hiszen az ablak arányai is befolyásolják a beeső fényt, például a hosszúkásabb ablakokon kevesebb fény érkezik a helyiségbe, mint a négyzetes alakúakon a falak vastagsága miatt.

Milyen színű ablakot rendeljek?

Ha nem rendelkezik másképpen fehér színű, PVC anyagú nyílászáróra adunk ajánlatot, de kérésre az Ön által kedvelt árnyalatban vagy fóliázással rendelkező ablakra is teszünk Önnek egy kedvező ajánlatot. A fóliázás és festés pluszköltséggel jár, ami általában 30-40% körüli. A fólia ellenálló az ultraibolya sugárzással szemben, a választott színhatás azonban csak az Ön ízlésén múlik.

Hogyan nyíljon az ablak?

Több tízezer forint is lehet az árdifferencia a rögzített és a nyitható nyílászárók között, mert a nem nyíló nyílászáró nem tartalmazza pl. a végösszeget növelő zsanért és vasalatot. Ha megfontolás nélkül szeretné kihagyni a nyitás lehetőségét, gondolja át, hogy hogyan fogja tisztítani az ablakot, illetve milyen módon oldható meg a lakás, helyiség szellőzése. A nyitási mód eldöntése alkalmával vegyen figyelembe más tényezőket is (pl. tervezett bútorok), mert a belső adottságok szűkíthetik később a mozgásterét. A nyitási sugár csökkentésére lehet osztott ablakokban is gondolkodni. Hozza meg a végső döntését a következőkben szemléltetett nyitási módozatok figyelembe vételével: Ablak nyitási módjai XVI. kerület Balos jobbos ablak befelé nyíló Számít, hogy hol kell felszerelni az ablakot? Lényeges tényező az ajánlatunk kiszámításánál, hogy Budapesttől milyen távol kéri az új nyílászárók beépítését, ugyanis ez nagy mértékben befolyásolja a végösszeget. Ideális esetben az elejétől a végéig mindent egy cég végez, így probléma esetén megspórolható a folyamatban részt vevők közötti vita. A nyílászáró beépítés kiszállási díjakat a következő térképen tekintheti meg: ablak beépítés ára XVI. kerület Műanyag nyílászáró tartozékok listája Ha redőny, szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni. Az árnyékoló redőny készülhet pl. alumíniumból, a szúnyogháló lehet fix vagy felhúzható kivitelű, a helyiség párássága alapján lehetséges szellőztető berendezés beépítése is a nyílászáróba. Műanyag ablak árajánlatok összehasonlítása Jótanácsunk: ha szeretné, hogy össze tudja hasonlítani egymással a kapott árajánlatokat, akkor minden ablakos cégnek ugyanazt az ajánlatkérést küldje el, és ragaszkodjon ahhoz, hogy minden elemét töltsék is ki. Csak ilyen módon válnak egymással összehasonlíthatóvá a kivitelező ablakosok ajánlatai, máskülönben almát a körtével, legjobb esetben is jonatánt starkinggal tud összemérni. A bontásra szinte mindenki végleges munkadíjat mond, részletezés nélkül. A beépített műanyag nyílászárók felülvizsgálata Kiemelt jelentőségű, hogy az ablakok beépítése, cseréje után maga a tulajdonos ellenőrizze azt, hogy valamennyi lépés előírásszerűen, az elvárások szerint történt. Ellenőrizze, hogy minden ajtó és ablak megfelelően nyitható, jól működik és záródik. Valamennyi szempont felülvizsgálata után tételesen nézze át még a beépítést végző munkatársaink helyszínen tartózkodásakor, hogy megfelelő volt-e az átadás-átvétel, és kitűnő állapotban van-e minden beszerelt elem és alkatrész. A legjobb azonnal elhárítani bármilyen felmerülő kifogást. Ablakcsere esetén a bontást a lehető legkevesebb rongálással végezzük, és arra törekszünk, hogy mindent egy oldalról, az esetek 95%-ában belülről végezzünk, így a lakás külső felén minél kevesebb látható szerelési nyom keletkezik, a belső hibákat apróbb fal restaurálási műveletekkel kijavítjuk.

,,,,,,,,,,,

  Műanyag ablak átvétele XVI. kerületMegfizethető műanyag ablakcsere, bontás, behelyezés XVI. kerület vonzáskörzetében már néhány óra leforgása alatt, országosan is, munkánkra garanciát nyújtva: rövid időn belüli kiszállás, igényesség a munkánkra, sok éves múlt a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése