2016. április 20., szerda

Műanyag nyílászáró XV. kerület

Műanyag nyílászáró XV. kerület

Műanyag ablak XV. kerület

Kedvező árú műanyag nyílászáró csere, kiszerelés, beépítés XV. kerület övezetében már 24 órán belül, országosan is, garanciával: azonnali rendelkezésre állás, precizitás, sok éves múlt a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.  Reméljük, hogy honlapunkon minden kérdésére kimerítő választ talál, ha valamiért ez nem teljesülne, akkor forduljon hozzánk bizalommal bármelyik elérhetőségünkön!

Megoldható a fűtésszámla csökkentése műanyag nyílászárókkal?

Igen, a mindössze arra kell ügyelni, hogy az ablak jól záródjon, és az üvegezése korszerű üvegezési technikát foglaljon magába. A lényeg, hiába is csukódik esetleg jól a mostani ablakunk, ha rossz a hőszigetelési paramétere. Ha úgy észleli, mintha valahol nyitva lenne egy ablak, akkor biztos lehet benne, hogy megérett valamelyik nyílászáró kicserélése. A légmozgásoktól mentes helyiség biztosítása növeli a komfortérzetet és a melegérzetet is az otthonában. Kiemelkedő minőségű és jó hőszigetelésű műanyag nyílászáró beszerelése, cseréje esetén akár heti 3.500 Ft-ot is a pénztárcájában tarthat, ami egyáltalán nem elhanyagolandó nagyságrendű!

Van jelentősége annak, hogy hány légkamra van egy műanyag ablakban?

Érdekes lehet, azonban akkor lényeges igazán, ha megfelelő szélességű a profilunk. Kis profilszélességű műanyag nyílászáróba nem képesek túl sok légkamrát beépíteni a gyártók, mert meggyengülhet az ablak szerkezete, ami a várható életciklust is rövidíti. Műanyag ablak légkamra XV. kerület

Mi a k tényező műanyag ablakoknál?

Ez a hőátbocsátási tényező (U-val is szokták jelölni), értéke fordítottan arányos a helyiségben maradó hővel, tehát a lehető legkisebb legyen. Az ablakcserét szépészeti szempontok mellett indokolhatja a meglévő szerkezet tökéletlen kivitelezése műszaki szempontból, ami a régebbi nyílászárókat jellemzi. A légkamrák (akár 6) és a rétegek (akár 3) számának növelésével csökkenthető a k tényező. Egy 0,5 kW/m2K értékű ablak például kiválónak minősül.

Miért lényeges, hogy nyílászáró szakértő bevonásával történjen a műanyag nyílászárók beállítása?

A fűtéssel előállított kalóriamennyiség jelentős része távozik el a rosszul kialakított hőszigetelés miatt, ezért a falakon kívül javasolt még jó minőségű műanyag nyílászárót alkalmazni, azonban sajnos sok ember nem hajlandó pénzt áldozni a jó beépítésre, ami fontos az ablak elvárt működéséhez. A szobák energiaosztályát jellemző épület energiatanúsítvány másképpen fogalmazva lakás zöldkártya adásvételi szerződéshez is mellékelendő, 2012. január 1. óta kötelező a tanúsítvány kiállítása.

Valóban megéri a befektetést a több pénzbe kerülő műanyag nyílászáró?

Ez függ a lakás méretétől, de általánosságban azt lehet mondani, hogy akár 1 év alatt is megtérül az új műanyag ablak megvásárlása.

Mire ügyeljen az új nyílászárók megvételekor?

A legkülönbözőbb műszaki tulajdonságok összességében alkotják a kiváló tulajdonságokkal rendelkező műanyag nyílászárók ismérveit. Ezek lényegében az alábbiak: - k hőátbocsátási érték: tárgyaltuk fentebb, ott megtekintheti újra. - üveg: a nyílászáróban 4 mm-16 mm-4 mm vastagságú üveg-légrés-üveg következik. A légrésben jobb minőségű nyílászárók esetén nemesgáz-töltés is található (pl. kripton). A hőáramlást az üvegtáblák között a gáztöltés gátolja, vagyis nagy mértékben meghatározza a szigetelést. - profil: toknak is szoktuk hívni egyszerűbben, ez tartja az üveget. A műanyag ablakok kamrás profilokból állnak, a sarokmetszet szemlélteti minden esetben a kamrák elrendezését. - légkamrák: ezek a profilban lévő légrések, a kamraszám fokozásával jobbá tehető az ablak hőszigetelő tulajdonsága. Sok légkamrás ablakoknál tapasztalhatjuk, hogy bizonyos légrések speciális szigetelőanyaggal vannak kifújva, ami tovább fokozza a profil hőszigetelését. - vasalat: a kilinccsel mozgatjuk. A vasalatot takaró elemek a por elleni zárásra szolgálnak. - résszellőzés: olyan ablakfunkció, ami biztosítja pl. magas páratartalom esetén, hogy megszabadulhassunk a lakásban felhalmozott párától, és megoldható a légbeszívás is pl. légtömör módon (dichten) záró lakásokban, ha mondjuk kemence használja folyamatosan a helyiség levegőjének oxigéntartalmát. A résszellőztetést helyettesíthetjük átszellőztetéssel is, az energiaveszteség minimális lesz, a falak sem hűlnek ki.

Hogyan kell megtisztítani a műanyag nyílászárókat?

Műanyag ablak tisztítása – műanyag ablak XV. kerület Az ablakok profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely növeli a műanyag nyílászáról élettartamát (az ajtókét is). A tisztítás során ne használjon maró hatású tisztítószereket a kereten és a profilon. Ajánljuk mosogatószer és puha rongy használatát. Ezt az ablaküveg tisztításakor érdemes elvégezni. Van, aki a W5 kendőre és Szilviára esküszik, ami az üveg tisztaságát illeti. Műanyag ablak profi tisztítása XV. kerület Műanyag ablak karbantartása A karbantartás kb. fél órát vesz igénybe, és elég évente egyszer megcsinálni. A profilt mosószeres szivaccsal vagy ronggyal át kell törölni. A szigetelő gumikat szintén ajánlott áttörölni, javasoljuk szilikont tartalmazó szer használatát. A szükségessé vált alkatrészeket szerezze be mihamarabb, hogy időben kicserélhesse az esetlegesen elkopott alkatrészeket, ellenkező esetben a csere biztos drágább lesz.

Ablakcsere folyamata

  1. Ehhez a munkát megelőzően munkatársunk felméri a szóban forgó nyílászárók pontos méreteit.
  2. A szükséges elemek legyártását követően házhoz szállítjuk a beépítendő, új ablakokat.
  3. Ezután hajtjuk végre a cserére szoruló, régi ablakok kibontását és az újak beépítését. Azért jó, ha a kollégáinkra bízza a felmérést, mert megspórolható a kőműves munkák munkadíja, ha pontosan egyezik az új tokméret a régivel.
Figyelem! Mivel a rendelhető méretek teljesen egyediek, ez lehetőséget kínál arra, hogy minimális rombolással, bontással és porral járjon együtt az új elemek beszerelése. Az ablakcsere mellett gyakori kérés az erkélybeépítés, amelynek révén bővíthető a kihasználható, belakható hely mérete..

Műanyag ablakok előnyei

- kisebb karbantartásigény - nagyon jól tartják meg eredeti színüket, UV-állóak - a műanyag ablakok nehezebben deformálódnak - növelhető a hangszigetelés értéke - alacsonyabb gyártási költségek mellett kivitelezhető Ablakbeépítés új épületekbe A PUR habon kívül párazáró és páraáteresztő elemek is alkalmazhatók a műanyag ablakok beszereléséhez. Nyílászáró csere panelben Ilyenkor a munkát mindig a régi tok kiszerelésével kezdjük. A kiszereléskor gyakran bontást kell alkalmaznunk, de mindig nagyon ügyelünk arra, hogy az épület, fal a lehető legkisebb mértékben sérüljön. Ablakcsere tégla épületben Ha indokolt a korábbi keret eltávolítása, végrehajtjuk ezt a munkát egyeztetve Önnel, és az új beszerelését követően visszaállítjuk a fal épségét. Ha a régi tok bent marad a falban, leakasztjuk az ablakszárnyakat, levágva a zsanérokat beillesztjük az új nyílászárót a korábbi profilba. Ez általában nem jár annyira szép eredménnyel, mint a teljes eltávolítás, ráadásul kisebb lesz a fényáteresztő felület is. Olcsó a műanyag ablak? Az árkalkuláció során mindig figyelembe vesszük a felmért nyílászárók méretein kívül a helyi viszonyokat, és pl. a megrendelt ablakok számától függően további árengedményt adunk. Kérjük, juttassa el hozzánk a kérdéses méreteket, és megkeressük árajánlatunkkal. Műanyag nyílászáró utólagos beépítése XV. kerület Műanyag ablak ingyenes felméréssel? Igen, a vevőinknek nem kell érte fizetni, mert meg is rendelik tőlünk a műanyag nyílászárókat. Ilyenkor nem számolunk fel felmérési díjat, vagy a munka végeztével levonjuk a fizetendő összegből. Miért nem tartjuk egyébként etikusnak az ingyenes kiszállásos/felméréses „beetetést”? Sajnos azt kell mondanunk, hogy ez a vevő legdurvább becsapása. Ha belegondolunk abba, hogy amikor a munkatársunk felkeresi otthonában, hogy a helyszínen szemrevételezze az elvégzendő munkát, felmérje a nyílásokat, ahová fel szeretne szereltetni az új ablakokat, akkor időt, üzemanyagot, szükség esetén szerszámokat nem kímélve végzi a munkáját. Sajnos sok olyan érdeklődővel találkoztunk, akik csak társaságra vágynak, az ilyen „ügyfél” elvonja a kollégáinkat a valódi ügyfelektől. Az ingyenességet hirdető cégek ebben a játékban vesznek részt, és p. Önnel fizettetik meg a sok elvesztegetett időt. Mi ebben nem szeretnénk részt venni. Nincsenek csodák: az üzemanyagért mindenki fizet. Érdemes ezen elgondolkodnia, és csak ezután döntse el, hogy kivel szeretné a munkát elvégeztetni. Megeshet, hogy munkáinkat végezve, és a várost, az országot járva éppen a megbeszélt cím mellett haladunk el, és megoldható a valóban ingyenes felmérés. Betörött üveg javítását nem vállaljuk, arra ott vannak az üvegesek. A nem általunk beépített műanyag ablakokkal nem (a barkácsáruházakban vásárolt termékekkel sem) foglalkozunk. Ha gond merül fel egy beszerelt nyílászáróval, kérjük, forduljon ahhoz a céghez, akik a beszerelést végezték.

Megrendelés esetén a műanyag ablak ára tartalmazza:

- Helyszíni felmérés - Az új ablakok méretre gyártása - A régi nyílászárók kiszerelése - A megrendelt és legyártott nyílászárók falba építése - A korábbi nyílászárók elvitele - Járulékos költségek, szerelési anyagok Műanyagnyílászáró árak XV. kerület

Miért ajánljuk, hogy minket bízzon meg a munkával XV. kerület övezetében?

- Tartjuk magunkat a megbeszélt ütemezéshez - Jól kvalifikált, több éve vagy akár évtizede a szakmában tevékenykedő szakemberek - Ha korábban elkészülnek a megrendelt termékek, hamarabb vállaljuk a munka elvégzését - Kérésre akár szombaton vagy vasárnap is számíthat ránk - Elégedett ügyfeleinknek se szeri, se száma, érdeklődjön bővebb információkért - Bármilyen méretű nyílászárót legyártatunk Önnek - Bármilyen színben kérheti a műanyag nyílászárót (RAL színskála) - Kérjük, tájékozódjon arról, hogy milyen feltételek mellett nem kérünk előleget a nyílászárókra! - A nyílászárókat jó minőségben, elérhető áron kínáljuk - Érvényesítjük a gyártói garanciát, és garantáljuk a műanyag ablakok beépítésének megfelelőségét - Teljes belföldön működünk, akár az ország legtávolabbi pontjára is elmegyünk Súlyos hibák, amit sokan elkövetnek ablakok vásárlásakor
  1. Nem ellenőrzi elég alaposan a kivitelező céget. Sokan sajnálják rá az időt, pedig sok csalódástól óvnák meg magukat, és még pénzt is spórolhatnának vele. Mondani bármit lehet, és az internet is elbír sok mindent…
  2. Nem fogja megbánni, ha már a folyamat elején felveszi a kapcsolatot a megfelelő szakembergárdával A nyílászárók megtekintésekor is hallgassa meg a tapasztalt szakember véleményét!
  3. Ne vásároljon olyan terméket, amelyre nincs legalább 1 év garancia!
  4. Keressen rá az interneten a vállalkozás adószámára, akivel szeretné a munkát végeztetni! Csak valóban létező, leinformált, feketelistán nem lévő, NAV tartozással nem rendelkező, jól működő céggel szerződjön le, különben bottal ütheti az előleget felvevő személy nyomát!
  5. Lényegesnek tartjuk a nyílászáró résszellőzési, illetve átszellőzési képességét is, mert a pára áteresztését érdemes nem kispórolni az új nyílászáróból.

Mekkora ablakra van szükség?

Fontos tudnivaló műanyag és fa profilú ablakoknál is, hogy az ablak méretét nem pusztán az üveg, hanem a teljes profil nagysága dönti el. Tehát a méret megadásánál ezt a kívánt méretet kell megadnia nekünk úgy, hogy először a vízszintes, majd a függőleges méret szerepeljen (pl. 90 x 120, amely esetben 90 cm széles és 120 cm magas tokkal rendelkező ablakra van szüksége). Nem árt tudni azt sem, hogy amikor a tervező a bevilágítási értékeket számolja a helyiségek alapterületének, tájolásának és a lakás belső elosztásának figyelembe vételével, akkor a világító felületet kalkulálja, ennél mindig érdemes egy kicsit nagyobb nyílászárót rendelni, hiszen az ablak arányai is befolyásolják a beeső fényt, például a hosszúkásabb ablakokon kevesebb fény érkezik a helyiségbe, mint a négyzetes alakúakon a falak vastagsága miatt.

Érdemes eltérni a fehér színtől műanyag nyílászárók esetén?

Ha nem rendelkezik másképpen fehér színű, PVC anyagú nyílászáróra adunk ajánlatot, de ha igény merül fel rá, tetszőleges színű vagy fóliázással rendelkező ablakra is teszünk Önnek egy kedvező ajánlatot. A fóliázás és festés pluszköltséggel jár, amelynek összege az esetek túlnyomó részében mintegy 1/3-ával drágítja a végösszeget. A fólia ellenáll az UV sugárzásnak, és választható fa hatású szín is.

Hogyan nyíljon az ablak?

Árban nagyobb különbség a fix és a valamilyen módon nyíló ablakok között van, mert a nem nyíló ablakban nincsen vasalat, szárny, zsanér. Ha viszont ok nélkül akarja kihagyni az ablakból a nyithatóság tulajdonságát, mérlegelje, hogy miképpen végzi majd az ablakpucolást, illetve kivitelezhető-e a megfelelő levegőcsere az adott térben. A nyitási mód eldöntése alkalmával feltétlenül mérlegelje az egyéb körülményeket is, mert a belső adottságok szűkíthetik később a mozgásterét. A nyitási sugár csökkentésére lehet osztott ablakokban is gondolkodni. Néhány jellemző ablaktípus az alábbiakban látható a tipikus ablaknyitási módokkal: Ablak nyitási módjai XV. kerület Balos jobbos ablak befelé nyíló Lényeges-e a beszerelés helye? Az árajánlatnál tudnunk kell, hogy Budapesttől milyen távol kell felszerelni az új ablakokat, mert ez befolyásolja az ajánlati összeget is. Az Ön számára is az a legkedvezőbb, ha az első kiszállástól az utolsó csavar becsavarásáig mindent egy cég végez, így bármilyen kétes esetben elkerülhetők az egymásra mutogatások. A nyílászáró beszerelés kiszállási díjakat az alábbi térkép szemlélteti: ablak beépítés ára XV. kerület Műanyag nyílászáró tartozékok listája Ha redőny, szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, nem ismerünk lehetetlent. Az árnyékoló redőny gyártható pl. műanyagból, a szúnyogháló lehet fix vagy felhúzható kivitelű, a helyiség párássága alapján lehetséges szellőztető berendezés beépítése is a nyílászáróba. Döntéshozatal néhány kapott árajánlat alapján Tippünk az Ön számára: nyilván szeretné egymáshoz mérni a kapott ajánlatokat, ezért minden ajánlatadónak ugyanazt az ajánlatkérést küldje el, és mindenkitől ugyanazt a tételes árajánlatot kérje el. Csak ilyen módon válnak egymással összehasonlíthatóvá a vállalkozók ajánlatai, ellenkező esetben almát a körtével, legjobb esetben is jonatánt starkinggal tud összemérni. A bontásra általában egyösszegű ajánlatot szoktak adni a cégek. A beépített műanyag nyílászárók felülvizsgálata Kiemelt jelentőségű, hogy az ablakok beépítése, cseréje után maga a tulajdonos járjon a végére annak, hogy valamennyi lépés előírásszerűen, az elvárások szerint történt. Ellenőrizze, hogy minden ajtó és ablak megfelelően nyitható, jól működik és záródik. Valamennyi szempont ellenőrzése után elemekre lebontva nézze át még a szakemberek helyszínen tartózkodásakor, hogy megfelelő volt-e az átadás-átvétel, és kitűnő állapotban van-e minden beszerelt elem és alkatrész. Nem szoktak ilyet tapasztalni, de kérünk mindenkit arra, hogy nyomban jelezze, ha bármi gondja van, mert minden egyéb szempontot felülír az ügyfeleink elégedettsége. Nyílászárók cseréje alkalmával a bontást szinte alig észrevehető rongálással intézzük, és igyekszünk, hogy mindent egy oldalról, jellemzően belülről végezzünk, így a lakás külső felén minél kevesebb látható szerelési nyom keletkezik, a belső hibákat kisebb kőműves munkákkal tüntetjük el.

,,,,,,,,,,

  7 légkamrás műanyag ablak utólagos beépítése XV. kerületBaráti áron műanyag nyílászáró csere, kiszerelés, berakás XV. kerület területén már 1 nap alatt, Magyarország egész területén, garanciával: rövid időn belüli kiszállás, pontosság, évtizednyi gyakorlat a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése